Sada akrylových popisovačov edding 5100 5f pastelové farby
search
  • Sada akrylových popisovačov edding 5100 5f pastelové farby

Sada akrylových popisovačov edding 5100 5f pastelové farby

Kód: ED051050 | EAN: 4057305030900
13,68 € bez DPH
16,42 € S DPH
Akrylový popisovač na maľovanie na svetlé alebo tmavé povrchy, ideálny na materiály ako plátno alebo maliarsky papier. Šírka stopy okrúhleho hrotu je ...
Množstvo
Skladom

Akrylový popisovač na maľovanie na svetlé alebo tmavé povrchy, ideálny na materiály ako plátno alebo maliarsky papier. Šírka stopy okrúhleho hrotu je 2-3 mm. Vysoko kvalitná pigmentovaná akrylová farba na báze vody je po zaschnutí permanentná, nepriehľadná, svetlostála a bez zápachu. Súprava obsahuje pastelovožltú, pastelovomodrú, pastelovozelenú, klasickú slezovú a antracitovú farbu. Dodávaný v kvalitnom, znovu použiteľnom puzdre. Vhodné náhradné hroty (edding 5100 náhradné hroty) sú dostupné. Sada 5 kusov. Farba pastelový mix.

 

Vlastnosti produktu

Odolný, stredne široký, okrúhly hrot umožňuje precízne ťahy. Široká škála brilantných farieb. Ventilový systém umožňuje rovnomerný tok atramentu pre rozsiahle pokrytie. Jednoduché a čisté použitie pre nekomplikovanú, spontánnu tvorivosť. Možnosť nasadenia viečka na koniec popisovača znižuje riziko straty. Vysokokvalitný značkový produkt. Vyrobené v Nemecku.

ED051050
8 položky

Tabuľka dát

Množstvo v balení
1 SADA
Značka
Edding
Farba
mix
druh
akrylové popisovače
akrylový popisovač
použitie
na papier a plátno
Šírka stopy
2-3
2-3 mm
hrot
okrúhly
určené pre
maľovanie
začiatočníkov maľovania akrylom