CleanFit dezinfekčný gél 70% citrus na ruky s pumpičkou 300 ml
search
  • CleanFit dezinfekčný gél 70% citrus na ruky s pumpičkou 300 ml

CleanFit dezinfekčný gél 70% citrus na ruky s pumpičkou 300 ml

Kód: HY999703 | EAN: 8588008180273
3,63 € bez DPH
4,36 € S DPH
Citrus gél je gél pripravený na okamžité použitie na dezinfekciu rúk. Obsah alkoholu vo výrobku je dostatočne účinný proti vírusom, baktériam a plesn...
Množstvo
Skladom

Citrus gél je gél pripravený na okamžité použitie na dezinfekciu rúk. Obsah alkoholu vo výrobku je dostatočne účinný proti vírusom, baktériam a plesniam.
Prípravok používajte iba na vonkajšie použitie. Používať neriedený! Nezanecháva fľaky, má príjemnú vôňu citrusov a obsahuje zvláčňujúce Aloe vera. Prípravok spĺňa biocídne normy EN 1650:2019 a EN 1276:2019.
Obsahuje oxidačné látky podľa normy GHS03 a dráždivé látky podľa normy GHS07.

Používajte biocídy bezpečným spôsobom. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o výrobku.

 

Vlastnosti produktu

Dezinfekčný alkoholový roztok s vôňou citrusov pre profesionálne aj spotrebiteľské použitie. Pripravený na okamžité použitie. Pre rýchle ošetrenie rúk, plôch a podláh hĺbkovou dezinfekciou v oblastiach s vysokým významom a potrebou hygieny v prípadoch bez možnosti použitia saponátov, mydla a vody. Na pokožke a plochách nezanecháva fľaky. Podľa vedeckých výskumov je 70%-ný obsah alkoholu vo výrobku dostatočne účinný proti výrusom, baktériam a plesniam.Použitie: Prípravok používajte neriedený! Prípravok je určený len na vonkajšie použitie! Pomocou rozprašovača nastriekajte aplikačný roztok na pokožku rúk, resp. na plochy a nechajte voľne vyschnúť. Po aplikácii ošetrené ruky, resp. plochy neutierajte a neoplachujte vodou. Po dezinfekcii plôch v uzavretom priestore je potrebné intenzívne vyvetrať.Účinné látky:etanol 700 ml/l, <5% alifatických uhľovodíkov, parfum (limonene, citral). NEBEZPEČENSTVO: H225 Veľmi horľavá kvapalina a pary. H319 Spôsobuje vážne podráždenie očí. Uchovávajtre mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňa a iných zdrojov zapálenia. Nefajčite. Nádobu uchovávajte tesne uzavretú. V prípade požiaru: na hasenie použite piesok, prášok alebo penu odolnú voči alkoholu. Noste ochranné rukavice/ochranný odev/ochranné okuliare. PO POŽITÍ: Pri zdravotných problémoch volajte lekára. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a ak je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak podráždenie očí pretrváva: vyhľadajte lekársku pomoc/starostlivosť. Zneškodnite obsah/nádobu v mieste zberu nebezprečného odpadu.Zákaz opakovaného použitia obalu! Používajte biocídy bezpečným spôsobom. Pri použití si vždy prečítajte etiketu a informácie o výrobku.

HY999703
41 položky

Tabuľka dát

Množstvo v balení
1 KS
Značka
Cleanfit
použitie
na ruky
objem
300 ml
Dezinfekca
dezinfekcia
Typ čistiaceho prostriedku
dezinfekčný gél
dezinfekčný gél s pumpičkou
univerzálne
Dezinfekcia
dezinfekcia