Okena Ava na okná 500 ml
search
  • Okena Ava na okná 500 ml

Okena Ava na okná 500 ml

Kód: HY774050 | EAN: 8594003012204
1,53 € bez DPH
1,84 € S DPH
Klasický prostriedok na umývanie okien. Univerzálny čistiaci prostriedok na sklá, zrkadlá, okenné rámy a parapety. Nové zloženie bez farbív nespôsobuj...
Množstvo
Skladom

Klasický prostriedok na umývanie okien. Univerzálny čistiaci prostriedok na sklá, zrkadlá, okenné rámy a parapety. Nové zloženie bez farbív nespôsobuje nežiaduce zafarbenie čistených povrchov. Obsahuje alkohol a aktívne čistiace zložky pre jednoduché čistenie a oslnivý lesk. So sviežou vônou citrónu.
Objem: 500 ml

Návod na použitie: Naneste na čistený povrch. Potom utrite do sucha čistou handrou, papierovými utierkami alebo gumovou strierkou. Možno riediť vodou.

 

Bezpečnostné informácie

Pozor Horľavá kvapalina a pary. Uchovávajte mimo dosahu detí. Pred použitím siu prešítajte etiketu. Uchovávajte mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňa a iných zdrojov zapálenia. Nefajčite. Zabráňte vdychovaniu hmly / pár/ aerosólov. Noste ochranné rukavice/ ochranný odev/ ochranné okuliare. Zneškodnite obsah/ nádobu v zberni nebezpečného odpadu. Môže vyvolať alergické reakciu. Zmes sa môže použivať len na účely ustanovené v návode na použitie.

 

Výrobca

Hlubna chemické výrobné družstvo v Brne

 

Zloženie produktu

Obsahuje Methylchloroisothiazolinone a Methylisothiazoline, parfem, CMIT/ MIT (3:1) konzervanty pre produkty v priebehu skladovania.

 

Meno alebo obchodné meno a adresa distribútora

DVA PLUS, s.r.o.

 

Osobité podmienky skladovania a/alebo použitia

+5 C az + 25 C. Dátum výroby a spotreby je uvedený na obale.

HY774050
132 položky

Tabuľka dát

Množstvo v balení
1 KS
Značka
Ava
použitie
na okná
na sklo
objem
500 ml
vôňa
-
citrón