Indulona PROFI krém na ruky 100 ml ochranná (červená)
search
  • Indulona PROFI krém na ruky 100 ml ochranná (červená)

Indulona PROFI krém na ruky 100 ml ochranná (červená)

Kód: HY771061 | EAN: 8588006397109
2,00 € bez DPH
2,40 € S DPH
Indulona PROFI ochranná 100g.Indulona je reštitučný krém vytvárajúci na pokožke ochranný silikónový film a súčasne pomocou dezinfekčnej zložky zabraňu...
Množstvo
Na objednávku

Indulona PROFI ochranná 100g.

Indulona je reštitučný krém vytvárajúci na pokožke ochranný silikónový film a súčasne pomocou dezinfekčnej zložky zabraňujúci mikrobionálnej kontaminácii. Dobre sa rozotiera, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na pokožke pocit mastnoty.

Oblasť použitia: Krém je určený na pravidelné ošetrovanie pokožky po častom umývaní a tam, kde vznikajú drobné poranenia kože, ako aj pri prácach s možnou mikrobionálnou kontamináciou. Je odporúčaný najmä pri práci v zdravotníctve, veterinárnej službe, v mäsopriemysle, v poľnohospodárstve (najmä v živočíšnej výrobe), v hygienických službách ( asanácia, kozmetici, kaderníci, holiči, pedikéri. maséri ...)v potravinárstve, pohostinstve, pri údržbárskych, hospodárskych, záhradníckych a domácich prácach. Chráni pokožku pred bakteriálnou a plesňovou infekciou - odreniny, praskliny kože, zaparenie a riziko vzniku plesňových ochoreniami ( gumové rukavice, gumová obuv,..)
HY771061

Tabuľka dát

Množstvo v balení
1 KS
Značka
Indulona
objem
100 g
100 ml
typ
Indulona ochranná
ochranný s antibakteriálnym účinkom