Cillit Bang na vodný kameň s rozprašovačom 750 ml
search
  • Cillit Bang na vodný kameň s rozprašovačom 750 ml

Cillit Bang na vodný kameň s rozprašovačom 750 ml

Kód: HY740690 | EAN: 5997321740690
5,25 € bez DPH
6,30 € S DPH
Univerzálny odstraňovač vodného kameňa s rozprašovačom Cillit Bang 750 ml, ktorý si dokáže poradiť aj s odolnými škvrnami od vodného kameňa, oxidáciou...
Množstvo
Skladom

Univerzálny odstraňovač vodného kameňa s rozprašovačom Cillit Bang 750 ml, ktorý si dokáže poradiť aj s odolnými škvrnami od vodného kameňa, oxidáciou, mydlovým povlakom a špinou. Skvelý na čistenie umývadiel, drezov a vodovodných kohútikov, uľahčí vám každodenné upratovanie. Objem 750ml.

 

Dodržiavanie predpisov

Špecifická rizikovosť:Riziko vážneho poškodenia očí. Dráždi pokožku.Pokyny pre bezpečné používanie a predlekársku prvú pomoc:Uchovávajte mimo dosahu detí. Nevdychujte aerosóly. Zabráňte kontaktu s pokožkou a očami. V prípade kontaktu s očami je potrebné ihneď ich vymyť s veľkým množstvom vody a vyhľadať lekársku pomoc. Po kontakte s pokožkou je potrebné ju umyť veľkým množstvom vody. Tento materiál a jeho obal sa musí zneškodniť bezpečným spôsobom. Použite ochranu očí a tváre. V prípade požitia, okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Nemiešajte s bieliacimi činidlami a inými čistiacimi prostriedkami. Používajte len na dobre vetranom mieste. Opláchnite vodou po použití na neporézne povrchy pre styk s potravinami. Ak máte citlivú pokožku, odporúčame nosenie rukavíc.Xi - Dráždivý.

 

Zloženie produktu

< 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, parfém, Obsahuje hexylcinnamaldehyd, Nebezpečné látky: kyselina amidosírová - EC: 226-218-8, alkoholy C 9-11, ethoxylované - CAS: 68439-46-3

 

Návod na použitie

1. Otočte rozprašovač do polohy ON.2. Prostriedok vždy vyskúšajte na neviditeľnom mieste, aby ste si overili, či je vhodný na danú plochu.3. Držiac fľašu vzpriamene a najmenej 20 cm vzdialenú od plochy, ktorú čistíte a rozotrite špongiou/handrou.4. Prostriedok nenechávajte pôsobiť dlhšie ako 5 min.5. Dôkladne opláchnite vodou.6. Po použití, špongiu/handru operte vo vode.Nie je vhodné na horúce alebo citlivé plochy ako sú:- mramor, mosadz, meď, hliník, matné kovy, linoleum, látky, koberce, prírodný kameň, pozinkované kovy, gumu, lakované, drevené podlahy, tesané matné sklo.

HY740690
68 položky

Tabuľka dát

Množstvo v balení
1 KS
Značka
Cilit
použitie
na vodný kameň
na vodný kameň s rozprašovačom
objem
750 ml
vôňa
-
Dezinfekca
nie
Dezinfekcia
nie