Domestos WC čistiaci gél 750 ml - Atlantic Fresh
search
  • Domestos WC čistiaci gél 750 ml - Atlantic Fresh

Domestos WC čistiaci gél 750 ml - Atlantic Fresh

Kód: HY286975 | EAN: 8717163286975
2,44 € bez DPH
2,93 € S DPH
Hustý gel a úsporné dávkovanie odstraňuje mastnotu, zažranú špinu a škvrny. Ničí všetky baktérie. Domestos Extended Power je nová generácia dezinfekčn...
Množstvo
Skladom

Hustý gel a úsporné dávkovanie odstraňuje mastnotu, zažranú špinu a škvrny. Ničí všetky baktérie. Domestos Extended Power je nová generácia dezinfekčného prípravku, teraz s obsahom aktívnych molekúl, ktoré chránia toaletu pred vodným kameňom. Priľne k povrchu aj pod vodnou hladinou a odstraňuje škvrny a bráni hromadeniu vodného kameňa v toalete. Objem 750 ml.

Zloženie: Dezinfekčná látka: chlórnan sodný 4,5 g / 100 g, Menej ako 5 % bieliace činidlo na báze chlóru (chlórnan sodný), Neiónové povrchovo aktívne látky, Mydlo, Parfum.

Používajte biocídy bezpečným spôsobom. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o výrobku.

 

Dodržiavanie predpisov

UPOZORNENIE: Nepoužívajte na smaltované alebo pokovované (pochrómované / pozlátené) povrchy. Nepoužívajte neriedený na podlahy. Nepoužívajte na vlnu, hodváb, farebnú bielizeň, syntetické tkaniny, kožu alebo odevy so špeciálnou úpravou (napr. nehorľavé). Vždy dodržiavajte pokyny výrobcov tkaniny. Zabráňte kontaktu s textíliami / nábytkom / kobercami - môže ich poškodiť. V prípade rozliatia, postihnuté miesto utrite a opláchnite čistou vodou. Po použití si umyte ruky.Domestos Extended Power Atlantic FreshPOZOR! Nepoužívajte spolu s inými výrobkami. Môžu sa uvoľňovať nebezpečné plyny (chlór). Spôsobuje vážne poleptanie kože a poškodenie očí. Veľmi toxický pre vodné organizmy. Môže byť korozívna pre kovy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Uchovávajte iba v pôvodnej nádobe. Zabráňte uvoľneniu do životného prostredia. Noste ochranné rukavice/ochranný odev/ochranné okuliare/ochranu tváre. PRI KONTAKTE S POKOŽKOU (alebo vlasmi): Všetky kontaminované časti odevu okamžite vyzlečte. Pokožku opláchnite vodou/sprchou. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a ak je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM/lekára. Zozbierajte uniknutý produkt. OBSAHUJE: chlórnan sodný; hydroxid sodný; N-alkyl-N,N-dimetylamíny (alkyl je z kokosového oleja), N-oxidy.Reg. č.: bio/1460/D/16/CCHLP

 

Návod na použitie

Bezpečnostný uzáver odolný proti otvoreniu deťmi: Otvoriť: Stlačte plochy na oboch stranách vrchnáka a otočte vrchnák v protismere hodinových ručičiek. Zavrieť: Jemne vrchnák zatvárajte, kým nebudete počuť cvaknutie.Neriedený - intenzívna dezinfekcia: Záchodové misy a toalety: aplikujte pod okraj (cca 80 ml) a nechajte pôsobiť 30 minút na likvidáciu baktérií, húb, vírusov a spór. Pre optimálnu dlhodobú ochranu pred vodným kameňom a mikroorganizmami, používajte prípravok aspoň raz do dňa. Odtoky v kuchyni a kúpeľni: pre dezinfekciu a odstránenie nepríjemného zápachu nalejte do odtoku a nechajte pôsobiť 30 minút, potom dôkladne opláchnite. Umývadlá: nalejte do odtoku a prepadu a nechajte 30 minút pôsobiť, potom dôkladne opláchnite.Riedený - dezinfekcia: Podlahy a pracovné plochy: prilejte 180 ml prípravku Domestos do 5 litrov vody. Nemusíte oplachovať. Nepoužívajte neriedený na podlahy. Špongie a handričky na riad: prilejte 90 ml prípravku Domestos do vedra do polovice naplneného vodou a nechajte 60 minút namáčať.Riedený - bielenie bielizne: Prilejte 20 ml prípravku Domestos do 5 litrov vody a namočte cez noc. Potom dôkladne vypláchajte. Vždy používajte plastovú nádobu. Vhodné na použitie v domácnostiach so septickými nádržami (20 ml). 1 vrchnák = 15 ml.

HY286975
286 položky

Tabuľka dát

Množstvo v balení
1 KS
Značka
Domestos
použitie
na vodný kameň, odtoky, podlahy
na zažranú špinu a škvrny
objem
750 ml
vôňa
oceán
svieža
Dezinfekca
áno
Typ čistiaceho prostriedku
WC gél
Dezinfekcia
áno