Feel Eco čistič kuchyne s rozprašovačom 450 ml
search
  • Feel Eco čistič kuchyne s rozprašovačom 450 ml

Feel Eco čistič kuchyne s rozprašovačom 450 ml

Kód: HY776246 | EAN: 8594005477803
5,26 € bez DPH
6,31 € S DPH
Feel Eco čistič kuchyne. Je určený k umývaniu a čisteniu všetkých nesavých povrchov. Odstraňuje odolnú mastnotu a zájdenú špinu, aj škvrny po cigareto...
Množstvo
Skladom

Feel Eco čistič kuchyne. Je určený k umývaniu a čisteniu všetkých nesavých povrchov. Odstraňuje odolnú mastnotu a zájdenú špinu, aj škvrny po cigaretovom dyme. Vítaný pomocník pri čistení sporákov, digestorov, mikrovlnných rúr, obkladov a pracovných dosiek. Objem 450 ml.

Zloženie:
Menej ako 5 %: neiónové povrchovo aktívne látky, aniónové povrchové aktívne látky, mydlo, parfumy, LAURYLAMINE DIPROPYLENEDIAMINE, BENZISOTHIAZOLINONE, METHYlISOTHIAZOLINONE. Bez pridaných farbív, bez chlóru. Skladujte v chlade a suchu.

Upozornenie:
Čistič nie je vhodný na čistenie savých materiálov a hliníku. Horúce alebo teplé plochy nechajte pred nanesením prípravku vychladnúť. V prípade pochybností o kompatibilite vyskúšajte odolnosť povrchu nanesením na menej viditeľnú časť. Nekombinujte s inými čistiacimi prostriedkami. Zabráňte dhšiemu kontaktu s pokožkou. P102 Uchovávajte mimo dosah detí. Skladujte v chlade a suchu. Dátum výroby a spotreby je uvedený na obale.


 

Zloženie produktu

HY776246
12 položky

Tabuľka dát

Množstvo v balení
1 KS
Značka
Feel Eco
použitie
na čistenie kuchyne
čistič kuchyne
objem
450 ml
500 ml
hmotnosť
gram
vôňa
-